Advert
Advert
en iyi casino siteleri

MİGROS VE HASMANDIRA’DAN TÜKETİCİYİ DOĞAL LEZZET İLE BULUŞTURACAK İŞ BİRLİĞİ

1987 yılından bu yana tüketicisini doğal ve zengin içerikleri süt ve süt ürünleri ile buluşturan Hasmandıra, Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros ile iş birliği yaptı.

MİGROS VE HASMANDIRA’DAN TÜKETİCİYİ DOĞAL LEZZET İLE BULUŞTURACAK İŞ BİRLİĞİ
MİGROS VE HASMANDIRA’DAN TÜKETİCİYİ DOĞAL LEZZET İLE BULUŞTURACAK İŞ BİRLİĞİ Anadolu Havadis

Görüntünün olası içeriği: yazı15 bin metrekare kapalı alanı ile toplam 45 bin metrekarelik alana sahip olan ve yıllık 180 bin ton süt işleme kapasitesi ile sağlıklı ürünler üretmeyi kendine misyon belirleyen Hasmandıra ürünleri artık Macrocenter, 5M ve 3M Migros’larda tüketici ile buluşacak.

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Hasmandıra’nın gurme ürünleri olan Kelle Kaşar ve Göbek Kaşar ürünleri şimdilik sadece İstanbul’daki 100’e yakın Migros raflarında olacak. İlerleyen dönemlerde ise Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’deki Migros’larda tüketiciler ile buluşacak.

 

Bu işbirliğinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Hasmandıra 3. Kuşak Temsilcisi ve Gıda Mühendisi Harun Reşat Yiğit: “Ülke içerisinde doğal ürünleri üretmek için çıktığımız bu yolda tüketicilere özledikleri geleneksel tatları ulaştırabilmek en büyük hedefimiz. Bunun için de ülke içerisinde her noktada mağazaları bulunan ve kaliteyi ilk kriter olarak ele alan ülkenin en kurumsal ve prestijli marketler zinciri ile çalışabilmek bizler için çok önemliydi.

 

Biz ürettiğimiz ürünlerde hiç bir katkı, koruyucu ve renklendirici madde kullanmıyoruz. Bunun tüketiciye en doğru ulaşacağı noktaları özenle seçiyoruz. Sadece Migros değil aynı zamanda dünyanın 10 ülkesinde bulunan EATALY firması ile de çalışıyoruz.Otomatik alternatif metin yok.

 

Biz tamamen yerli sermaye ve yerli üretimi olan bir firmayız. Kalitemizi, lezzetimizi ve geleneksel tatları sonraki nesillere ulaştırabilmek en büyük amaçlarımızdan ve bunun için sürdürülebilir kalite ve hizmet anlayışı ile pazarda yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum” dedi.

Otomatik alternatif metin yok.

 

Hasmandıra Hakkında :

Hasmandıra 1987 yılında Iğdır’ın Tuzluca ilçesine bağlı olan Unbulak yaylasında Hacı Mehmet Ali Yiğit tarafından kurulmuştur. Bulunduğu bölgenin ilk peynir üreticisidir. Kurulduğu yıllarda mevsimsel üretim yaparak bölgenin peynir ihtiyacını karşılamaktaydı. Daha sonra 1997 yılında İbrahim ve Ziya Yiğit kardeşler babalarından işi devralıp Iğdır’da küçük bir imalathane kurarak işi daha sürdürülebilir duruma getirmiştir. Böylelikle ürün yelpazesini daha fazla geliştirme ve daha geniş bölgelere ürün tedarik etme imkanı bulmuşlardır. Bugün 3. nesil kuşak olarak yönetilmekte olan şirket kendi bölgesinde ki pazarın dışına çıkarak Türkiye içerisinde marka bilinirliğini en üst noktaya taşımayı vizyon edinmiştir. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için İstanbul’da Türkiye’nin en büyük gıda toptancılar sitesi olan Mega Center’da Marmara Bölge Müdürlüğü kurulmuştur. Hasmandıra, 15.000 metrekare kapalı alanı ile toplam 45.000 metrekarelik alana ve yıllık 180.000 ton süt işleme kapasitesine sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor