Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İmar barışında süre uzatıldı

Bugün sona ermesi beklenen İmar Barışı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı, İmar Barışında süre 6 ay uzatıldı. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak

İmar barışında süre uzatıldı
İmar barışında süre uzatıldı Anadolu Havadis

Başvuru süresi bugün sona erecek İmar Barışı uygulaması 6 ay daha uzatıldı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 28 Aralık'ta yaptığı açıklamada yaklaşık 9 milyon 500 bin kişinin imar barışından faydalandığını söylemişti. Kurum, "Bugün için yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandı. Toplam yaklaşık 14 milyar liralık bedel ödendi." diye konuşmuştu.

KURUM UZATMA SİNYALİ VERMİŞTİ

İmar barışına ilişkin sürecin 31 Aralık'ta tamamlanacağını anımsatan Kurum, "Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var, bunu biz 31 Aralık'ta inşallah değerlendirmiş olacağız" demişti.

31 EKİM'DEN 31 ARALIK'A UZATILMIŞTI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılması hedefiyle hayata geçen imar barışına başvurular 8 Haziran'da başlamıştı. 31 Ekim'de sona ereceği açıklanan uygulamaya başvurular 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor