Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sancaktepe “Spor Şöleni’nde” Buluştu

Sancaktepe'de geleneksel olarak düzenlenen Spor Şöleni yoğun katılım altında bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Sancaktepe “Spor Şöleni’nde” Buluştu
Sancaktepe “Spor Şöleni’nde” Buluştu Anadolu Havadis

Sancaktepe'de geleneksel olarak düzenlenen Spor Şöleni bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Şölende Türkiye'nin ilk sporcu performans laboratuvarında 4 aşamalı testlerden geçen minik sporcular karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Sancaktepe'de bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni'nde keyifli görüntüler yaşandı. Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen ve Taha Akgül Spor Kompleksi'nde gerçekleşen şölende Sancaktepeli sporcular birbirinden renkli gösteriler sundu. Mehteran takımının konseriyle başlayan programda bu yıl Türkiye'de ilk defa geçen sene kurulan Sporcu Performans Laboratuvarı öğrencileri karne alma heyecanı yaşadı.

7-11 yaş arası gençlerin fiziksel özelliklerine göre yapabilecekleri en uygun sporun bulunmasının hedeflendiği laboratuvarda öğrenciler 4 aşamalı testten geçirilirken, gerçekleşen törenle de karnelerini Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av.Şeyma Döğücü'nün elinden aldı. Şölene Erdem ve Döğücü dışında AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraqz, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram , Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gençve çok sayıda sporcu ile aileleri katıldı. Ayrıca şölende Sancaktepe Spor Okulları'nda eğitim alan genç ve minik sporcularda kendi spor dallarında gösteriler sundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor