Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İCADİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi, belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını her geçen gün örnek projelerle göstermeye devam ediyor.

İCADİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
İCADİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI Anadolu Havadis

undefined

İcadiye Muhtarlığı'nın yanına mahalle halkının ve esnafının yararlanabileceği Aile Sağlığı Merkezi açıldı. 

İcadiye Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı katılım sağladı.

undefined

Açılış programında konuşan Başkan Türkmen, "Öncelikle bugün 14 Mart Tıp Bayramı, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarını en içten duygularımla kutluyorum. Böyle bir günde açmakta ayrı bir mutluluk. Sağlık çalışanlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Doğrusunu söylemek gerekirse çok fiyakalı bir Sağlık Ocağı oldu. Üsküdarımıza ve İcadiyemize hayırlı, uğurlu olsun. Burada sadece muayne değil, bir çok hizmetten faydalanacaksınız. Aşı odası, gebe izleme odası, bakım odası gibi birimler mevcut. Yarım sağlık tesisi fonksiyonlarını üstlenecek düzeyde imkanlar, hizmetler var." dedi. 

undefined

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni yapıldı. Kurdele kesimi Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın açılış duasının ardından gerçekleştirildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor