Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Yazıcı, TOKİ Konutları’nda Müjdeleriyle Karşılandı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları’nda hizmet müjdelerini paylaştı. Başkan Yazıcı, Akçay ve Eflani Sokak’ın araç trafiğine kapatılması taleplerine halk oylaması düzenleme sözüyle karşılık verdi.

Başkan Yazıcı, TOKİ Konutları’nda Müjdeleriyle Karşılandı
Başkan Yazıcı, TOKİ Konutları’nda Müjdeleriyle Karşılandı Anadolu Havadis

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları sakinleriyle TOKİ Yahya Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda toplantı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda hizmet ve projelerini paylaşan Başkan Yazıcı, bölge sakinlerini yakından ilgilendiren kültür merkezi, ulaşım ve çevre projeleri hakkında bilgi verdi.
TOKİ Konutları’nda yaptıkları hizmetleri hatırlatan Başkan Yazıcı, “Göreve başladığımız günden itibaren TOKİ Konutları’nda yaşayanların her ortak sorunuyla yakından ilgilendik. Asansörler, depolar, atıksu altyapısı, çevre düzenlemesi ve yeşil alanlar dahil her konuda isteklerini karşıladık. Biz her zaman TOKİ halkının yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz” dedi.

TOKİ Konutları’na Müjdeler
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Kültür Merkezi inşaatına başladıklarını söyledi. İBB tarafından yapımı devam eden Benim Köyüm Benim Çiftliğim projesinin yakın zamanda hizmete açılacağını belirten Başkan Yazıcı, toplu ulaşım hatlarında iyileştirme yaptıklarını hatırlattı. TOKİ Kültür Merkezi içinde Anne Çocuk Eğitim Merkezi ve bölgede bir sosyal tesis yapma sözü veren Başkan Yazıcı, yakın çevredeki yatırımların bölge ekonomisi ve istihdamına ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.

TOKİ Konutları’nda Halk Oylaması Yapılacak
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları sakinlerinin Akçay ve Eflani Sokak’ın araç trafiğine kapatılması talebi için halk oylamasını adres gösterdi. Başkan Yazıcı, “TOKİ Konutları’nda seçim sandığını kuralım ve halk oylaması düzenleyelim. Bu sandıktan çıkan sonuca göre sizin istediğinizi yapayım” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları sakinlerinin sorularını da yanıtladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor