Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Belediyesinin Yeni Başkanı İsmet Yıldırım Oldu

31 Mart mahalli seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Ümraniye’de de büyük bir heyecan yaşandı. Sabahın erken saatlerinde sandık başına giden seçmenler Ümraniye’de kararını vererek Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ı yüzde 54,65 gibi büyük bir oranla Ümraniye’nin yeni Belediye Başkanı olarak seçti.

 Ümraniye Belediyesinin Yeni Başkanı İsmet Yıldırım Oldu
 Ümraniye Belediyesinin Yeni Başkanı İsmet Yıldırım Oldu Anadolu Havadis

AK Parti tüzüğü gereği 3. dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde tekrar aday olmayan Başkan Hasan Can, 31 Mart mahalli seçimlerinin açıklanmasının ardından Cumhur İttifakı AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu ile birlikte Alemdağ Caddesi’ndeki kutlamalara katıldı.

Kutlama programının açılış konuşmasını AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaparak, 15 yıldır Ümraniye’ye hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti ve Cumhur İttifakı AK Parti Ümraniye Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı seçilen İsmet Yıldırım’ı tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ümraniye’nin üç dönemdir başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığını sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 15 sene içerisinde birçok projeye imza atarak Ümraniye’nin imajını değiştirdi. 31 Mart akşamı Alemdağ Caddesi’nde kutlamalara katılan Başkan Hasan Can, Cumhur İttifakı Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ı tebrik ederek programda kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can, “Nasıl ki 2004 seçimlerinde hangi duygu ve düşüncelerle bu göreve geldiysek işte bugün de yapılan seçim sonrası göreve gelen kardeşimiz İsmet Yıldırım’a bu emaneti aynı şeref, onur ve heyecanla teslim ediyoruz” Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Cumhur İttifakı AK Parti Ümraniye’nin Yeni Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da programda bir konuşma gerçekleştirerek, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ümraniye’de de Cumhur İttifakı kazandı. Bu seçimlerin kazanılmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük emeği var. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. Konuşmalarını sürdüren İsmet Yıldırım, seçim çalışmalarında sizlere de vadettiğimiz gibi Ümraniye’yi İstanbul’un yeni gözdesi haline getireceğiz. 15 yıl boyunca Ümraniye’ye büyük hizmet eden Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e çok teşekkür ediyorum yeni hayatında başarılar diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Durmak yok, yola devam” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor