Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye’de Parklar Yenilenmeye Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirmeleri ve vatandaşa daha yeşil yaşam alanı sunmak amacıyla çevre, park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Ümraniye’de Parklar Yenilenmeye Devam Ediyor
Ümraniye’de Parklar Yenilenmeye Devam Ediyor Anadolu Havadis

Gün geçtikçe gelişen ve nüfusu artan Ümraniye, birçok alanda yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçe geneline estetik bir görünüm kazandıran Ümraniye Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çevre, park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarında arızalı ve kırık olan park zeminlerinin tamamen yenilenmesi, oyun alanında bulunan kauçuk ve oyun grubunun yenilenmesi, park içerisinde çöp kovası, bank, elektrik direği gibi donanım elemanlarının yenilenmesi yapılıyor.

Bunun yanı sıra peyzaj çalışmalarının yapılması, yeni oyun ünitelerinin kurulması, park güvenliği için demir ferforjelerin yapılması, mevcutta bulunan ferforjelerin yenilenmesi çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmalar ile daha yeşil, daha temiz ve daha güvenilir ortamda çocukların oyun oynaması, vatandaşın daha güzel vakit geçirmesi ve dileyenlerin rahatça spor yapması amaçlanıyor.

Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakent, Esenkent, Tatlısu ve İnkilap Mahallelerinde bulunan mevcut parkların iyileştirilmesi ile yeni spor alanları oluşturulmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor