Advert
Advert
en iyi casino siteleri

YILIN PROJESİ: KÜLTÜR KART

Esenler Belediyesi'nin "Kültür Kart" projesi, "İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi 1453 Ödülleri" kapsamında "Yılın Yerel Yönetim Projesi" ödülüne layık görüldü.

YILIN PROJESİ: KÜLTÜR KART
YILIN PROJESİ: KÜLTÜR KART Anadolu Havadis

"İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi 1453 Ödülleri" 2019 yılı kazananları açıklandı. Esenler Belediyesi'nin "Kültür Kart" projesi, "Yılın Yerel Yönetim Projesi" ödülünü almaya hak kazandı. 18 bin 302 kişinin katıldığı oylamada en başarılı proje seçilen "Kültür Kart" projesi, 16 Nisan Salı günü, saat 19.00’da, Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda düzenlenecek törende ödüllendirilecek.

 

"KÜLTÜR KART" KAZANDIRIYOR

 

Esenler Belediyesi'nin, İstanbulluların kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgisini artırmak ve kültür programlarına katılanları teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği "Kültür Kart" uygulaması ile sezon boyunca  süren etkinliklerine katılarak puan toplayan sanatseverler, puanlarını ödüle dönüştürüyorlar.

 

"Kültür Kart" sahibi olan 2 bin kişiden 988'i müze karttan hobi setlerine, müzik aletlerinden teknolojik aletlere kadar çeşitli hediyelerden yararlandı. Geziler için belirlenen puanlara ulaşan sanatseverler arasında yapılan kura çekilişi ile belirlenen kişiler ise; gezi hediyelerine kavuştu. Çekilişe katılan 122 kişiden 71'i; Umre ve Kudüs ziyareti, Balkan Turu, Türki Cumhuriyetler Gezisi, Güneydoğu Anadolu Turu, Akdeniz Turu, Karadeniz Turu, Kapadokya Gezisi ve Kartepe Gezisi’ne katılmaya hak kazanırken, 61 kişi de "Müzekart" sahibi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor