Advert
Advert
en iyi casino siteleri

“Halk Günü” Geleneği Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün ilçe sakinlerini dinlediği, istek ve şikâyetlerine çözüm bulduğu “Halk Günü” uygulaması tüm hızıyla devam ediyor.

“Halk Günü” Geleneği Tüm Hızıyla Devam Ediyor
“Halk Günü” Geleneği Tüm Hızıyla Devam Ediyor Anadolu Havadis

Her Perşembe düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşlar Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü ile randevuya gerek kalmaksızın görüşme imkânı buluyor.

Samimi ve içten bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Döğücü vatandaşların isteklerine çözümler sunuyor ve ilgili başkan yardımcıları ve Müdürlerel çözüm konusunda talimat veriyor.

Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Av.Şeyma Döğücü, Halk Günü Kapsamında vatandaşları ağırlayarak görüş ve taleplerini dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor. Sancaktepe Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer alacaklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Döğücü, "Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı 'Halk Günü' programlarında ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbıhal ediyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor