Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi`ne Yoğun İlgi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın gençlerin hizmetine sunduğu Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi yoğun ilgi görüyor. Gaziosmanpaşalı gençler, haftanın 7 günü, 8.30-22.30 saatleri arasında hizmet veren kütüphanede ders çalışma ve kitap okuma fırsatı buluyor.

Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi`ne Yoğun İlgi
Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi`ne Yoğun İlgi Anadolu Havadis

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde hizmet veren Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi gençlerin gözde mekânı haline geldi. Haftanın 7 günü, sabahın erken saatlerinden itibaren hizmet veren kütüphanede gençler sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışma fırsatı buluyor. Birçok alanda kitap ve güncel yayının bulunduğu kütüphaneyi üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler dışında araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen vatandaşlar da ziyaret ediyor.

30 BİN ESERLİK KÜTÜPHANE

Gaziosmanpaşa’da ilk olma özelliği taşıyan Millet Kıraathanesi ve Halk Kütüphanesi’nde Türk ve dünya edebiyatından bilimsel yayınlara, psikolojik romanlardan tarih kitaplarına kadar 30 bin eser yer alıyor. Sabah 8.30’dan akşam 22.30’a kadar açık olan kütüphanede ziyaretçilere Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin çay ve kahve ikramı da bulunuyor. Gençlerin kültürel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla hizmete açılan kütüphanede, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığına katkı sunuluyor.

İSLAMİ ARAŞTIRMALAR KÜTÜPHANESİ DE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde hizmet verecek 2. kütüphane olan İslami Araştırmalar Kütüphanesi’nde de hazırlıklar tamamlandı. Türk-İslam tarihi, kültürü ve medeniyetinin doğru ve bilimsel bir tarzda öğrenilmesi amacıyla çok yakın zamanda hizmete açılacak olan kütüphane, ilmi araştırmalara kaynak oluşturulacak ve gençlere bu alanda katkı sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor