Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÇOCUKLAR, 23 NİSAN BAYRAMI’NI ÜSKÜDAR’DA SINIRSIZCA EĞLENEREK KUTLADI

Gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların dostu olan Üsküdar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara yönelik sınırsız eğlence vaat eden bir etkinliğe imza attı.

ÇOCUKLAR, 23 NİSAN BAYRAMI’NI ÜSKÜDAR’DA SINIRSIZCA EĞLENEREK KUTLADI
ÇOCUKLAR, 23 NİSAN BAYRAMI’NI ÜSKÜDAR’DA SINIRSIZCA EĞLENEREK KUTLADI Anadolu Havadis

undefined

Erişkinlerin de çocuklarıyla birlikte farklı etkinliklere katılarak sınırsız eğlencenin tadına vardıkları etkinlik, çok renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, Validebağ’da gerçekleşen, tüm gün süren etkinliklerde, aileleriyle birlikte eğlenirken, bayramın tadını doyasıya yaşadı.

undefined

Çocuklar, geleneksel Çocuk Oyunları, Çocuk Halk Oyunları, Bilim ve Sanat Atölyeleri, Sahne Etkinlikleri, Şişme Oyun Grupları, Doğada Sanat, Animasyon Ekibi, Çocuk Konseri bölümlerinden oluşan tüm etkinliklere tek başlarına ve ebeveynleriyle birlikte katılarak, kendilerine armağan edilen bayramın tadını eğlenerek çıkardılar.

undefined

Hilmi Türkmen: “Çocuklarımız geleceğimiz için en önemli varlıklarımız”

undefined

Üsküdar Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal’in çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, ebeveynleriyle birlikte sınırsız eğlenceyle buluşturduklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çocuklarımızı, ülkemizin geleceği için en önemli varlıklarımızdan biri olarak görüyoruz.

undefined

Üsküdar Belediyesi olarak imzamızı taşıyan projelerimiz aracılığıyla onlarla kurduğumuz dostluğu her geçen gün pekiştiriyoruz. 23 Nisan’a özel olarak hazırladığımız bu etkinliğimizle de çocuk dostu bir belediye olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Çocuklarımız, etkinliğimiz aracılığıyla bayramı eğlenerek ve birbirleriyle iletişim kurarak kutladı. Onların bu mutlu gününde doyasıya eğlenmelerine vesile olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor