Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Harıl Harıl Çalışıyorlar

Fen İşleri Müdürlüğünün kent içindeki trafiği rahatlatan çalışmaları sürüyor. Ankara Caddesi’ndeki trafiği azaltacak Kemiklidere 11. Yankol yol çalışmaları kapsamında 1.100 metrelik yolda üst yapı çalışmalarına başlandı. Öte yandan Velibaba Mahallesi’ndeki kavşağa alternatif yoldaki çalışmalarda da sona yaklaşılıyor.

Harıl Harıl Çalışıyorlar
Harıl Harıl Çalışıyorlar Anadolu Havadis

Kemiklidere 11. Yankol Dere Islahı çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi Arasındaki yoldaki alt yapı çalışması tamamlanmak üzere. Pendik Belediyesi Fen İşleri müdürülüğü ekipleri yol genişletme ve tretuvar çalışmasına başladı. Asfaltlamayla birlikte 1100 metrelik yoluniki aya kadar bitirilmesi hedefleniyor. İki gidiş iki geliş olmak üzere toplamda 4 şerit olarak hizmet verecek yolun tamamlanmasıyla sürücüler, Ankara Caddesi’ne girmeden Aytemiz Petrol’den Havaalanı istikametine gidebilecek.

Velibaba’daki alternatif yol tamamlanmak üzere

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü bir başka çalışma ise Velibaba Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor. Mahalle merkezindeki kavşakta oluşan trafiğe karşı belediye ekipleriZeynep Sokağı cadde haline getirmek için yol açma çalışması başlatmıştı. Şimdi ise devreye İSKİ girdi. İSKİ’nin altyapı çalışmasının ardından belediye ekipleri üst yapı çalışmalarına geçerek caddeyi tamamlayacak. 600 metrelik4 şeritli olacak Zeynep Sokak (Çalışma sonrası cadde olacak)ve ona eklenecek 300 metrelik yeni caddeyle birlikte Kartal tarafından Aydos’a doğru gitmek isteyen sürücüler mahalleyi transit geçecek. Böylece mahalle içindeki kavşağa uğramayacak ve trafik yoğunluğuna sebep olmayacak.

Velibaba Mahallesi’nde sürdürülen bu çalışmanın bu yaz ortalarında bitirilmesi planlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor