Advert
Advert
en iyi casino siteleri

13. ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM ŞENLİKLERİ MALZEME DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi iş birliği ile 2-3 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 13. kez düzenlenecek olan “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri” malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

13. ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM ŞENLİKLERİ MALZEME DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
13. ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM ŞENLİKLERİ MALZEME DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Anadolu Havadis

undefined

Üsküdar Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan meclis salonunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve şenliklere katılacak olan okulların eğitimcileri katıldı.

Başkan Türkmen, “Yarışacak özel sporcularımıza şimdiden başarılar dilerim. Bu iş bizler için çok önemli aynı zaman da yarışacak sporcularımızda bu özel günü heyecanla bekliyorlar. Her yıl katılım ve heyecanımız artarak devam ediyor. Sadece derece alan değil, yarışmaya katılan tüm sporcularımıza madalya takdim edeceğiz. Bu şenlikler kapsamında hem özel sporcularımız hem aileleri hem öğretmenleri hem de bizler mutlu olacağız. Bu projede bizlerle birlikte hareket eden, bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

İki gün sürecek şenlikler boyunca toplamda 1.800 özel sporcu farklı kategorilerde yarışacak. Yarışmaya katılan sporculara yarışlardan sonra katılım sertifikası ve madalya teslim edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor