Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İyilik Yapan Gönüller, Yardımlaşmada Mesafe Tanımıyor

Almanya’da yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na bağışta bulunan Zeynep Kablan ve arkadaşları, son ziyaretlerinde 30 ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürdü.

İyilik Yapan Gönüller, Yardımlaşmada Mesafe Tanımıyor
İyilik Yapan Gönüller, Yardımlaşmada Mesafe Tanımıyor Anadolu Havadis

Almanya’dan gelerek ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Zeynep Kablan ve arkadaşları, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerden 20 aileye gıda, 9 aileye beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır makinesi, set üstü ocak vb.), 1 aileye ise tekerli sandalye bağışında bulundu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Almanya’dan topladıkları bağışları ile Tuzla’da iyilik kervanında yer alan Zeynep Kablan ve arkadaşlarını Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Dr. Fatma Yazıcı, Almanya’daki Kadın Kent Gönüllüleri’ne Teşekkür Etti 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Zeynep Hanım ve arkadaşları daha önceki yıllarda da ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmıştı. Almanya’dan Tuzla’ya yardım elini uzatan gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki bizim gönüllümüz olmuşlar. Almanya’da bu yardımları ulaştıran tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Zeynep Kablan ve arkadaşlarına teşekkür belgesi ile Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde üretilen ürünlerden hediye etti.
Zeynep Kablan ve arkadaşları, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın manevi hazzını yaşadıklarını belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor