Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ

“ESEV Sanat Festivali" iki gün boyunca Esenlerlileri sanatın her dalıyla buluşturdu.

ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ
ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ Anadolu Havadis

Şeyh Edebali Kültür Sanat Sezonu, Esenler Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinin düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle kapanışını yaptı. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde, iki gün süren festivalde geleneksel el sanatlarından sahne sanatlarına kadar geniş bir yelpazede öğrenciler yeteneklerini sergilediler. Esenlerliler de festivale büyük ilgi gösterdiler.

Müzik branşlarında; gitar, bağlama, ney, keman, halk oyunları,diksiyon, kanun, Karadeniz kemençesi ve klarnet enstrümanlarıyla sahne alan öğrenciler, yıl boyu süren eğitimlerinin karşılığını aldılar. Sahne sanatlarında halk oyunları kursu öğrencileri yörelere ait oyunları sahnelerken, diksiyon kursu öğrencileri de şiir seslendirdiler.

Etkinlik alanında bulunan bir duvara da Şeyh Edebali'nin grafiti portre çalışması yapıldı. Çalışma, sanatseverlerin beğenisini kazandı. 

 

"KARMA SERGİ" AÇILDI

Festival kapsamında ESEV öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Karma Sergi”nin de açılışı gerçekleştirildi. ESEV öğrencilerinin Şeyh Edebali Kültür Sanat Sezonu’nda gerçekleştirdikleri çalışmalardan seçilen 100 eserin yer aldığı sergide; ahşap rölyef, kağıt rölyef, amigurumi, yağlı boya, kara kalem, kaligrafi, hat, tezhip, ebru, çini ve filografi branşlarından çalışmalar yer aldı. "ESEV Karma Sergisi” Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde 1 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor