Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sancaktepe’de "Müzik Her Yerde"

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Müzik Her Yerde” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Sancaktepe’de
Sancaktepe’de Anadolu Havadis

26 Nisan Cuma günü Belediye Hizmet Binası önünde toplanan öğrenciler Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün de yer aldığı programda katılımcılara müzik ziyafeti çekti.

Konser öncesi öğrencilerle bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Müziğin Mutluluğun Ortak Dili olduğunu belirtti.Başkan Döğücü,Müzik Her Yerde” etkinliğinin müziğe ilgi duyan yetenekli öğrencilerin sokak konserleri düzenleyerek hem özgüven kazanmaları açısından hemde eğlenip eğlendirmeleri açısından çok faydalı bir proje olduğunu belirterek proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Sancaktepe Fatih Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencilerinden Kadir Devran, Kaan Destegül, Akın Babakıray, Mertcan Çam, Zehra Karaya'dan oluşan müzik gurubu ve öğretmenleri Cengiz Şahin ile birlikte söyledikleri şarkılarla Sancaktepe’de hemen her yerde müzikseverlkere mini konserler vermeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor