Advert
Advert
en iyi casino siteleri

YILIN 'FANZİN ÖDÜLÜ' ONLARIN!

Esenler Belediyesi'nin "Kafasına Esenler Fanzin Dergisi Okulu"nun öğrencileri, çıkardıkları 70 adet fanzinle, "2019 Uluslararası Dergicilik Ödülleri" kapsamında yılın "Fanzin Ödülü"nü kazandı.

YILIN 'FANZİN ÖDÜLÜ' ONLARIN!
YILIN 'FANZİN ÖDÜLÜ' ONLARIN! Anadolu Havadis

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından düzenlenen "10. Uluslararası Dergi Fuarı" kapsamında "2019 Uluslararası Dergicilik Ödülleri" sahiplerini buldu. Bu yıl Eyüpsultan Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Feshane Caddesi'nde gerçekleştirilen fuarın ödül töreni, Zal Mahmut Paşa Camisi'nin avlusunda yapıldı.

 

ÖĞRENCİLERDEN 70 FANZİN

Toplam 13 kategoride ödül verilen törende, yılın "Fanzin Ödülü"nü Esenler Belediyesi'nin "Kafasına Esenler Fanzin Dergisi Okulu" aldı. Esenler'deki 4 ortaokul, 4 lise ve 2 bilgi evinden toplam 250 öğrenci; çizgi roman, yazı, şiir, bilim, tarih gibi çeşitli konularda çıkardıkları 70 adet fanzin ile bu ödüle layık görüldü. Öğrencilerin çıkardıkları fanzinler (finansal kaynaklardan ve hiyerarşik yapılardan uzak alternatif basılı bir materyal) alanda sergilendi ve okurların beğenisini kazandı.

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Taşçı ve Osman Gökçebaş da, "Kafasına Esenler Fanzin Dergisi Okulu"nun fanzinlerini inceledi ve öğrencileri tebrik ettiler.

 

YENİ FANZİNLER ÇIKACAK

 

Dergicilik mesleğinin gelişimini desteklemek, uygulamaya dönük çalışmalar yürütmek ve dergiciliği gençlerle buluşturmak amacıyla, ortaokul ve lise öğrencileri için Esenler Belediyesi'nce hayata geçirilen "Kafasına Esenler Fanzin Dergicilik Okulu", önümüzdeki dönemde de farklı içeriklerde fanzinler çıkarmaya devam edecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor