Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÇEKMEKÖY ÇOCUK RAMAZAN SOKAĞI AÇILDI

Çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlenebileceği “Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı” Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde açıldı.

ÇEKMEKÖY ÇOCUK RAMAZAN SOKAĞI AÇILDI
ÇEKMEKÖY ÇOCUK RAMAZAN SOKAĞI AÇILDI Anadolu Havadis

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde açılan Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı, iftardan sonra aileleri misafir ediyor. Çocuklar için hazırlanan sokakta; eğlenceli oyunlar, sahne gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Nasreddin Hoca gibi renkli etkinlikler yer alıyor. Teravih Namazı’na kadar süren etkinliklerde aileler ve çocuklar doyasıya eğleniyor..

Ramazan sokağının ilk gününde sahnede gerçekleştirilen renkli gösterileri ilgiyle izleyen çocuklar daha sonra alanda kurulan stantlarda yüz boyama, kum boyama gibi etkinliklere katıldı.  Aileleriyle birlikte etkinliklere yoğun ilgi gösteren çocuklar, hem keyifli anlar yaşadı hem de Ramazan'ın birlik ve bütünlük duygusunu paylaştı.

Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı  Ramazan Ayı boyunca Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde birbirinden renkli etkinliklere vatandaşları ağırlamaya devam edecek. Çekmeköylü vatandaşlar programları Çekmeköy Belediyesi Web Tv’den ve Çekmeköy Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından yapılan canlı yayınlardan da takip edebilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor