Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Belediyesi Ramazan Ayının İlk Gününde Bilge Çocukları Ağırladı

Ümraniyeli çocuklar Ramazan ayının ilk gününde oruçlarını Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda kardeşlik sofrasında açtı. İftara katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da çocukların iftar sevincini paylaştı.

Ümraniye Belediyesi Ramazan Ayının İlk Gününde Bilge Çocukları Ağırladı
Ümraniye Belediyesi Ramazan Ayının İlk Gününde Bilge Çocukları Ağırladı Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi Bilgi evlerinde eğitim gören yüzlerce çocuğu iftarda ağırladı. Hayatlarında ilk kez oruç tutmanın heyecanını ve Ramazanın bereketini paylaşan çocukların sevincine Başkan Yıldırım da ortak oldu. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan çocuklar hep birlikte iftar yaptı.

İftar programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ramazan ayının hayırlara vesile olması duasında bulunarak, çocuklara eğitimin önemini anlattı. Başkan Yıldırım, “Sevgili çocuklar sizler; erken yaşta oruç tutarak, Ramazan’ın manevi havasını teneffüs ettiniz. Bizler, sizlerin bu güzel gününüzde yanınızda olarak heyecanınıza ortak olmak istedik. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Başkan Yıldırım son olarak çocukları oruç tutmaya teşvik eden anne ve babalarına da teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından bilgi evlerinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere; hediyeleri Başkan İsmet Yıldırım tarafından takdim edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor