Advert
Advert
en iyi casino siteleri

YUSUF GÜNEY'DEN İLAHİLER

Ramazan ayının ilk gününde Esenler'de sahne alan sevilen sanatçı Yusuf Güney, seslendirdiği ilahi ve türkülerle birlik beraberlik mesajları verdi.

YUSUF GÜNEY'DEN İLAHİLER
YUSUF GÜNEY'DEN İLAHİLER Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi'nin Ramazan ayının coşkusunu yaşattığı Dörtyol Meydanı'nda, "Ramazan Yeniden Diriliştir" konseptiyle başlattığı etkinlikler ilk günden büyük ilgi gördü. Teravih namazının ardından başlayan etkinliklerin ilkinde sevilen sanatçı Yusuf Güney sahne aldı.

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR YUSUF GÜNEY

Güney, Ramazan'ın ilk gününde Esenlerliler ile beraber olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Konserinde sevilen ilahileri seslendiren Yusuf Güney, "İlk günde hepimizde Ramazanın heyecanı var. Alışılmışın dışında bir Yusuf Güney olarak karşınızdayım bu gece. Manevi değerlerimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Her şeyi hakkıyla yaşamamız lazım. Öncelikle iyi insan olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

"KÖRDÜĞÜM" İLAHİSİNE SEYİRCİYLE KLİP ÇEKTİ

"Allahu Allah" ilahisiyle konserine başlayan sanatçı, seslendirdiği "Seher Vakti", "Medine'ye Varamadım", "Sevdim Seni Mabuduma" ilahileriyle dinleyenlerinin beğenisini kazandı. Güney, "Kördüğüm" adlı ilahisine de Esenler Dörtyol Meydanı'nda klip çekti. İlk defa bir konserinde klip çektiğini ve bunun da  Esenler'e özel bir durum olduğunu belirten Güney, klipte kendisine eşlik ettikleri için de sevenlerine teşekkür etti. Yusuf Güney konserin sonunda meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte "Ölürüm Türkiyem"i söyleyerek birlik beraberlik mesajları verdi.

GÖKSU ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da herkesin heyecanla, hasretle, muhabbetle beklediği Ramazan'a kavuştuğunu belirterek, Dörtyol Meydanı'nda her gece gerçekleşen etkinliklere tüm İstanbulluları davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor