Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Öğrencilere hem tatil hem de eğitim imkanı sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu'nda kayıtlar başladı. 16 branşta verilecek ücretsiz spor eğitimlerinde 6-15 yaş arası öğrenciler yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak.

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı
Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı Anadolu Havadis

Çocukların ve gençlerin yaz tatilini sporla geçirmesi ve yeteneklerini geliştirmesi için hizmet verecek Gaziosmanpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yüzme, futbol, okçuluk, masa tenisi, cimnastik, voleybol, karate, tekvando, satranç, hentbol, güreş, badminton, atletizm, muay thai, kick boks ve basketbol branşlarında kurslar düzenlenecek. Eğitimler, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Çocuklar bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştirirken, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş olacak.

SON BAŞVURU 17 HAZİRAN

Yaz spor okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, 17 Haziran 2019 Pazartesi gününe kadar belediyenin beyaz masa birimine veya Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne müracaat edebilirler. 24 Haziran 2019 tarihinde başlayacak Yaz Spor Okulu 29 Ağustos 2019 tarihinde son bulacak.

Eğitimlerin verileceği yerler ise şu şekilde:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor