Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İftar Sofrası Büyük Saray Meydanı’nda Kuruldu...

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurulan Fatih Belediyesi iftar sofraları, bu kez Şehremini’de; Büyük Saray Meydanı havuz başında kuruldu.

İftar Sofrası Büyük Saray Meydanı’nda Kuruldu...
İftar Sofrası Büyük Saray Meydanı’nda Kuruldu... Anadolu Havadis

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın ev sahipliğinde, Büyük Saray Meydanı’nın da kurulan iftar sofrasında 5 bin Fatihli, su ve kuş sesleri eşliğinde oruç açtı.

Büyük Saray Meydanı’ndaki iftar programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi alana gelen Başkan Turan, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılanlarla sohbet etti, vatandaşların isteklerini dinledi. Çocuklarıyla birlikte iftar yemeğine katılan Fatihliler belediye başkanıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı, dualar edildi. 

Başkan M. Ergün Turan, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının iyiliği, sevgiyi, merhameti, paylaşmayı ve bereketi arttırdığını belirtti. Fatih Belediyesi tarafından her akşam farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarının bu güzel duyguları pekiştirdiğini söyleyen Başkan Turan; ‘Ramazan’ın bereketini Fatihlilerle aynı sofrada paylaştığımız sokak iftarlarımıza tüm hemşerilerimizi bekliyorum’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor