Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ONUR ŞAN TÜRKÜLERLE MEST ETTİ

Ramazan ayında Esenler'de sahne alan Türk halk müziğinin güçlü sesi Onur Şan, söylediği türkülerle dinleyenleri mest etti.

ONUR ŞAN TÜRKÜLERLE MEST ETTİ
ONUR ŞAN TÜRKÜLERLE MEST ETTİ Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi'nin Ramazan ayının coşkusunu yaşattığı Dörtyol Meydanı'nda, "Ramazan Yeniden Diriliştir" konseptiyle başlattığı etkinlikler büyük ilgi görüyor. Teravih namazının ardından başlayan etkinliklerinde sevilen sanatçı Onur Şan sahne aldı.

HEP BİR AĞIZDAN TÜRKÜLER

"Akşam Olur Karanlığa Kalırsın" türküsüyle konserine başlayan sanatçı, " Vay Dünya", "Gesi Bağları", "Sivas'ın Yolları", "Gönül Dağı", "Zalım", " Bir Ay Doğar" ve "Uzun İnce Bir Yoldayım" türkülerini dinleyenlerle hep bir ağızdan söyledi. Meydanı dolduranların istek türkülerini de seslendiren Şan, büyük alkış aldı. 

HUZURUNUZ DAİM OLSUN

Türkiye'nin dört bir yanından söylediği türkülerle kulakların pasını silen Şan,"Esenler huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun. Manevi değerlerimizi güçlendirmemize fırsat bulduğumuz bu güzel ayda huzuru olmayanın huzuru olsun" dileklerinde bulundu.

TÜRKİYE'NİN TAMAMINI ESENLER'DE TOPLADIK

Çevre ilçelerden gelen Esenler meydanını dolduran vatandaşlara teşekkür eden Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, "Biz Esenler'de Türkiye'nin tamamını toplamışız. Hemen hemen her ilden insan, bu meydanda bir araya geliyor. Ramazan programlarımızla Esenlerdeki herkese dokunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor