Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulu, hem öğretmeye, hem eğlendirmeye devam ediyor. Futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitimin verileceği Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı.

 Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı
 Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı Anadolu Havadis

Her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını bir arada sunan Ümraniye Belediyesi bu yıl da düzenlediği yaz spor okulu ile 7-14 yaş arası öğrencilere 9 branşta eğitim veriyor. Çocuklar burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş oluyorlar. Yaz Spor Okulu’nda öğrenciler; futbol, voleybol, basketbol, tekvando, karete, jimnastik, masa tenisi, badminton ve tenis eğitimleri alacaklar. Eğitimler branşlara göre; Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesisleri ve Ümraniye Dudullu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilecek. Yaz Spor Okulları 24 Haziran ve 9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıracak ailelerin aşağıda yazan evraklar ile belirlenen noktalara gelmeleri gerekmektedir.

İstenen Evraklar

·         2 Adet Vesikalık Fotoğraf

·         1 Adet Kimlik Fotokopisi

·         Yaz Spor okulları ücretli olup, katılım ücreti 50 TL’dir. (Belirlenen ücrete eğitim, kıyafet, çanta ve servis hizmetleri dâhildir) 

Yaz Spor Okulları Kayıtları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 9 822 numarayı arayıp, 1751 ve 1752 dahili telefonlarından bilgi alabilirler. 

Kayıt Yerleri

·         Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

·         Dudullu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor