Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Haydi Bilge Çocuklar Yaz Okulu’na

Ümraniye Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve ilçedeki çocukların verimli bir yaz tatili geçirmelerini amaçlayan Bilge Çocuk Yaz Okulu kayıtları başlıyor. Bu sayede çocuklar, gezerek öğrenmenin tadını doyasıya çıkaracak.

 Haydi Bilge Çocuklar Yaz Okulu’na
 Haydi Bilge Çocuklar Yaz Okulu’na Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi, kültür-sanat faaliyetleri ve eğitim programları kapsamında düzenlenen etkinlik ve gezilerle çocukların yeteneklerine yetenek katmaya devam ediyor. Bu kapsamda 17 Haziran da başlayıp, 26 Temmuz’da sona erecek olan Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda 3-4-5- ve 6. sınıf öğrencilerine Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde; Eğlenceli Matematik, Akıl ve Zekâ Oyunları, Fen ve Deney Atölyesi, Robotik ve Kodlama, El işi Faaliyetleri,  Adab-ı Muaşeret, Ebru, Taş Baskı ve Spor alanlarında eğitimler verilecek. Ayrıca çocuklar eğitimlerin yanı sıra; Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı (Orman Kâşifleri), Darıca Hayvanat Bahçesi ve Darıca Sahil Parkı, Piknik (Ümraniye Mesire alanı), Miniatürk, Galata Mevlevîhanesi Müzesi ve Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi’ne düzenlenen gezi ve aktivitelerle de doyasıya eğlenecek.

Bilge Çocuk Yaz Okulu Kayıt ücreti 200 TL olup, ödemesinin veli tarafından Ümraniye Belediyesi’nin hesabına yatırılması ve dekontun kayıt yaptırılan merkeze teslim edilmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor