Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Yazıcı, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullar ve Öğrenciler Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’na 2018-2019 eğitim öğretim yılında 39 okul katıldı. 16.700 lt. Atık yağ toplanan yarışmada dereceye giren okullar ve öğrenciler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendi.

Başkan Yazıcı, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullar ve Öğrenciler Ödüllendirdi
Başkan Yazıcı, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullar ve Öğrenciler Ödüllendirdi Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi tarafından çevre bilincinin oluşturulması, bitkisel atık yağların lavabolara dökülerek yer altı su kaynaklarının kirlenmesinin önlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında da Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması düzenlendi. 1 Ekim 2018’de başlayıp 2 Mayıs 2019’da sona eren yarışmaya 39 okuldan 1.100 öğrenci katıldı. Yarışmada 2.694 litre bitkisel atık yağ toplayan Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Mevlana İlkokulu 1.685 litre bitkisel atık yağ toplayarak 2., Atatürk İlkokulu da 1.630 litre bitkisel atık yağ toplayarak 3. oldu.
Tuzla Belediyesi Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere topladıkları bitkisel atık yağ miktarına göre laptop, tablet, drone, bisiklet, yazıcı, teleskop, scooter, paten seti, akıllı kol saati, powerbank, kareoke mikrofon, voleybol-basketbol ve futbol topu, mp3 ve dijital led kol saati hediye edildi.

Başkan Yazıcı, En Çok Atık Yağ Toplayan Öğrencileri Laptop İle Ödüllendirdi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarışmada en çok bitkisel atık yağ toplayan 6 öğrenciye laptop hediye etti. Başkan Yazıcı, Mevlana İlkokulu 4/A Sınıfı Öğrencisi Yunus Emre Baba, Mevlana İlkokulu 3/C Sınıfı Öğrencisi Cemre Salman, Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Mustafa Gülşen, Muzafferda Güzide Pulur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammet Ali Bayhan, Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Amine Kahraman, Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Derya Nur Kara’ya birer adet laptop hediye etti.

Gelecek Kuşaklarımızın Bilinçlenmesini, Duyarlı Bireyler Olarak Yetişmesini Amaçlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarışmaya katılan okullar ve öğrencilere teşekkür etti. Bitkisel atık yağın çevre ve insan sağlığını tehdit ettiğini belirten Başkan Yazıcı, “Okullar arası bitkisel atık yağ yarışması düzenleyerek gelecek kuşaklarımızın bilinçlenmesini, duyarlı bireyler olarak yetişmesini amaçlıyoruz. Biz bu yarışmada öğrencilerimize küçük hediyelerle teşekkür ettik ama çevrenin korunması konusunda yaptıkları bu katkıyla onların herkese çok önemli bir hediye sunduklarına inanıyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor