Advert
Advert
en iyi casino siteleri

KAN VE GÖZYAŞISIZ BİR BAYRAM OLSUN!

Esenler Belediyesi ve Esenler Kaymakamlığı personeliyle bayramlaşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bir gün öyle bir bayram yapalım ki yeryüzünün hiçbir yerinde kan ve gözyaşı olmasın" temennisinde bulundu.

KAN VE GÖZYAŞISIZ BİR BAYRAM OLSUN!
KAN VE GÖZYAŞISIZ BİR BAYRAM OLSUN! Anadolu Havadis

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı münasebetiyle Esenler Kaymakamı Adil Karataş ve kaymakamlık personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde; Kaymakam Karataş ve Başkan Göksu'nun yanı sıra Esenler Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Başkan Göksu, hayırlı bir bayram geçirmelerini temenni ettiğini söyledi.

KADİR GECESİ'Nİ İHMAL ETMEYİN

Çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Göksu, Kadir Gecesi'nin öneminden bahsederek şu ifadeleri kullandı:

"Cenab-ı Hakk hepimize Kadir Gecesi'nin feyzinden, bereketinden istifade etmeyi nasip etsin. Sohbetimizde, konuşmalarımızda Kadir Gecesi'nin ne anlama geldiğini çok iyi anlatırız da, anlamını hayatımızın bir parçası kılmada hepimiz ihmalkar davranırız. Hayat yolculuğumuz bittiğinde bu ihmalkarlığın farkına varırız. Oraya varmadan anlamak için bu geceyi çok iyi değerlendirmek lazım. Hepinizin aile boyu bayramını tebrik ediyorum. Ailelerinize benden selam söyleyin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Rabbim hepinizin yolunu ve bahtını açık etsin. Dünyanın her bir tarafında kan ve gözyaşı devam ediyor. Bir gün öyle bir bayram yapalım ki yeryüzünün hiçbir yerinde kan ve gözyaşı olmasın."   

KEŞKE HER GÜN RAMAZAN OLSA

Ramazan'ı uğurlarken kendisini hüzün kapladığını dile getiren Esenler Kaymakamı Adil Karataş, "Ramazan'ın son günlerini yaşarıyoruz. Benim için zor olacak, Ramazan'a çok alışmıştım. Keşke her gün Ramazan olsa diyorum. Ümmet-i Muhammed'in birliğinin, dirliğinin, dirilişinin, kıyama kalkışının büyük bayramlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Göksu, Kaymakam Karataş ve başkan yardımcıları, belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor