Advert
Advert
en iyi casino siteleri

AĞABEY BÜLBÜL'DEN GÖKSU'YA ZİYARET

Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül'ün ağabeyi Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'yu makamında ziyaret etti.

AĞABEY BÜLBÜL'DEN GÖKSU'YA ZİYARET
AĞABEY BÜLBÜL'DEN GÖKSU'YA ZİYARET Anadolu Havadis

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve PKK’lı teröristlerin yerini güvenlik güçlerine göstermek isterken açılan ateş sonucu teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ağabeyi Mücahit Bülbül Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir araya geldi. Saldırıda şehit düşmeden önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül için Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da "İyi ki varsın Eren" dedi.

ANNESİYLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Başkan Göksu, Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile de görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Göksu, aileyi İstanbul'da misafir etmek istediklerini, kendisinin de Trabzon'a ziyaretlerine giderek ellerinden öpeceğini söyledi. Göksu telefonda Ayşe Bülbül'e, "Eren'i rahmet ve minnetle anıyoruz, Rabb'im mekânını Cennet etsin inşallah. Allah Eren'den de, sizden de razı olsun. Bu ülke Eren'ler sayesinde  dimdik ayakta duruyor" diye konuştu. Ağabey Mücahit Bülbül de Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'ya teşekkür etti ve, "Sizin hizmetlerinizi takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor