Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Av.Şeyma Döğücü ,Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona erdiği günde Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu , öğrencilerin karne dağıtım törenine katılarak karne ve tatil sevincine ortak oldu.

Av.Şeyma Döğücü ,Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
Av.Şeyma Döğücü ,Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu Anadolu Havadis

İlçemizde bulunan Şehit Er Hasan Genç ilkokulu’nda düzenlenen yıl sonu karne dağıtım törenine katılan Başkan AV. Şeyma Döğücü karne dağıtımını kendisi yapıp öğrencilerle sohbet etti.

Konuşmasında, Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime son derece önem verdiklerini bu kapsamda her fırsatta eğitim kurumlarına her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Döğücü, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkanımız Döğücü , öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladığını belirterek, “Bir eğitim ve öğretim döneminin sonunda karneleri alıyorsunuz. Bu karneler sizlerin çalışmalarınızın bir sonucudur. Derslerini günü gününe yapıp çalışan ve ödevlerini aksatmayanlar bunun karşılığı olarak başarı dolu karneleri aldılar. Karnesinde zayıfı olan öğrenciler üzülmesinler. Önemli olan notların yüksek olması değildir, önemli olan toplum için faydalı insan yetiştirmektir.

Başarılı karne alamayanlar daha fazla çalışarak başarılırını artırabilirler.“Bunun yanında dünyanın en kutsal mesleğini icra eden Öğretmen arkadaşlarımız bütün gayretleri ile çalıştılar onlar içinde bugün hasat zamanıdır. Kendilerine en kalbi duygularımla teşekkür eder,hayırlı tatiller diliyorum" diyerek tatil döneminde öğrencilerin bol bol kitap okumalarını istedi.
Konuşmaların ardından öğrencilere karnelerini dağıtan Başkanımız Av.Şeyma Döğücü hafta sonu üniversite sınavına girecek öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor