Advert
Advert
en iyi casino siteleri

EĞLENİYORLAR VE ÖĞRENİYORLAR

Esenlerli çocuklar, "Yaz Okulu"nda bu yazı da dolu dolu geçiriyorlar.

EĞLENİYORLAR VE ÖĞRENİYORLAR
EĞLENİYORLAR VE ÖĞRENİYORLAR Anadolu Havadis

Esenler'de "Yaz Okulları" devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün "Eğlen ve Öğren" sloganıyla düzenlediği "Yaz Okulları"nda 7-14 yaş arası öğrenciler, yaz tatili boyunca bir dizi etkinlikle buluşuyor. Esenler’de 27 ilk ve orta okulda, 4 bin 945 öğrenciyle gerçekleştirilen "Yaz Okulları"nda öğrenciler, değerler eğitiminden, kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelere kadar birçok farklı alanda kendilerini geliştirme imkânı buluyorlar.

EĞİTİM DE VAR, EĞLENCE DE

Kur'an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret ve Değerler Eğitimleri gibi İslâmî ilimlerin yanı sıra, atölye çalışmaları, bilimsel çalışmalar, seminerler ve yarışmalarla zihin dünyalarına katkı sağlayan öğrenciler, kulüp çalışmaları, spor turnuvaları, sanatsal çalışmalar, geziler ve izcilik kampları gibi programlarla da doya doya eğleniyorlar.

FİNAL 25 TEMMUZ'DA, PİKNİK ŞENLİĞİNDE

İlçedeki tüm ilk ve orta okullarda düzenlenen "Yaz Okulları"nda çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Birbirinden renkli, neşeli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde çocuklar gönüllerince vakit geçiriyorlar. Hafta içi her gün 10.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleşen "Yaz Okulu", 25 Temmuz Perşembe günü 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenecek piknik şenliğiyle final yapacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor