Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLER'DE ŞENLİK GİBİ PİKNİK

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Okulu'nda 5 bin 500 öğrenci, "Başkan Amca"ları Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde şenlik havasında bir piknik yaptılar.

ESENLER'DE ŞENLİK GİBİ PİKNİK
ESENLER'DE ŞENLİK GİBİ PİKNİK Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi'nin "Eğlen ve Öğren" sloganıyla düzenlediği Yaz Okulu'nda öğrenciler, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte piknik yaptıYaz Okulu'nda eğitim alan 7-14 yaş arasındaki 5 bin 500 öğrenci ile öğretmenleri ve ailelerinin yer aldığı piknik, renkli görüntülere sahne oldu. Pikniğe Esenler Kaymakamı Adil Karataş ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu katıldı.

Esenler’de yaz tatili boyunca gerçekleştirilen Yaz Okulu'nda değerler eğitiminden kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelere kadar birçok farklı alanda kendilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler bu kez de şenlik tadında geçen piknikte gönüllerince eğlendiler. Çocuklar, bu keyifli günde oyunlar oynadı, şarkılar söyleyerek dans ettiler. Esenler Belediyesi'nin yaprak döner ikramı ile piknik yapan çocukların keyifli anları görülmeye değerdi. Günün sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

BAŞKAN AMCALARINDAN 'ANADOLU GEZİLERİ' MÜJDESİ

Esenler'in geleceğini sizin geleceğiniz üzerine inşa ediyoruz diyen Mehmet Tevfik Göksu, "İstanbul'un en genç nüfusuna sahip ilçelerinden biri olarak bugün burada 5 bin 500 yüz çocuğumuzla yapmış olduğumuz Yaz Okulu'nun hem dersindeyiz hem pikniğindeyiz. Esenler'in geleceğini,  sizin geleceğiniz olarak kurguluyoruz. Esenler'in sokaklarını, parklarını, okullarını her şeyini sizin geleceğiniz için hazırlıyoruz.  15 Temmuz Millet Bahçesi'nin hemen karşısına anne ve çocukları için özel bir park, arka tarafına çocuk bahçesi, hemen  aşağıda da içinde yüzme havuzu, bowling salonu bulunan gençlik merkezi yapıyoruz. Bilim vadisi, kütüphane, yazılım ve oyun merkezlerini de yine sizler için yapıyoruz. Ayrıca Eylül ayından itibaren gençlerimize, çocuklarımıza Çanakkale, Bursa ve Konya'ya 'Anadolu Gezileri' düzenleyeceğiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun " ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor