Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESEV KONSERVATUVARA HAZIRLIYOR

ESEV, üniversitelerin devlet konservatuvarı müzik bölümünü tercih edecek adayları "Konservatuvara Hazırlık Kursu"nda sınava hazırlıyor.

ESEV KONSERVATUVARA HAZIRLIYOR
ESEV KONSERVATUVARA HAZIRLIYOR Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)'nin, devlet konservatuvarlarının müzik bölümü sınavlarına ve sanat camiasına hazırlamak amacıyla açtığı "Konservatuvara Hazırlık Kursu"nda eğitimler devam ediyor. Haftanın iki günü ders verilen kursun eğitmen kadrosunda ise, Esenler'in sanata açılan kapısı ESEV'in deneyimli eğitmeni Türk Halk Müziği Sanatçısı Erdal Şahin ve ESEV ritim eğitmeni Ekrem Pehlivanoğlu bulunuyor.

2019 yılında üniversitelerin devlet konservatuvarları bölümlerinin yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenci adaylarının katıldığı hazırlık kursu için sınavla ve mülakat ile seçmeler yapıldı. Elemeler sonucunda İstanbul'un çeşitli yerlerinden müracaat eden 30 öğrenci eğitim almaya hak kazandı.

MÜZİĞE DAİR HER ŞEYİ ÖĞRENECEKLER

Nisan ayında başlayan ve Eylül ayına kadar devam edecek kurs çalışmalarında öğrenci adayları, "Türk Müziği ve Batı Müziği Nazariyatı", "Bona-Solfej Çalışması", "Enstrüman İcra Gelişim Çalışması", "Ritimsel Algı", "Repertuar", "Ses Eğitimi ve Tekniği", "Dünya Müziği ve Osmanlı Müziği" eğitimlerini alıyor. Yetenek sınavlarına nasıl hazırlanacaklarını da öğrenen öğrenciler, ücretsiz eğitimlerden yararlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor