Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ŞEHİRLERİ ONLARA HAYAT OLUYOR

Esenler'de yaşayan engelliler, kronik hastalığı olan vatandaşlar ve yaşlılar, “Şehrimde Hayat Var” projesi kapsamında Eyüp Sultan ve Sultanahmet'i ziyaret ettiler.

ŞEHİRLERİ ONLARA HAYAT OLUYOR
ŞEHİRLERİ ONLARA HAYAT OLUYOR Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün “Şehrimde Hayat Var” projesi ile Esenler'de yaşayan engelliler, kronik hastalığı olan vatandaşlar ve yaşlılar, kendileri için yapılan gezilerle hastalık psikolojisinden kaynaklı streslerinden uzak bir gün geçiriyorlar. İlçe genelinde hasta taramaları yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü, tespit ettikleri hastaları önce evlerinde ziyaret ediyor, daha sonra da onları evlerinden alarak gezmek, görmek istedikleri yerlere götürüyor.

EYÜP SULTAN VE SULTANAHMET'İ ZİYARET ETTİLER

Sağlık Müdürlüğü personeli, proje kapsamında sabah erken saatlerde belediyeye ait servis araçlarıyla hastaları evlerinden aldı. Vatandaşlar, önce Sultanahmet Camii'ni ziyaret edip dualar ettikten sonra Sultanahmet Meydanı'nı gezdiler. Daha sonra hep birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından vatandaşlar, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte önce Eyüp Sultan Camii’ni ziyaret etti. Camide dualar eden vatandaşlar, buradaki ziyaretlerinin ardından Eyüp Meydanı’nı ve çarşısını gezerek alışveriş yaptılar. Keyifli geçen günün sonunda yine belediyeye ait servis araçlarıyla evlerine bırakıldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor