Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Çocukların Eğlenerek Öğrendiği Bilge Çocuk Yaz Okulu Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve ilçedeki çocukların verimli bir yaz tatili geçirmelerini amaçlayan Bilge Çocuk Yaz Okulu Kapanış Töreni, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Çocukların Eğlenerek Öğrendiği Bilge Çocuk Yaz Okulu Sona Erdi
Çocukların Eğlenerek Öğrendiği Bilge Çocuk Yaz Okulu Sona Erdi Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesinin, 6 hafta boyunca 3-4-5- ve 6. sınıf öğrencilerinin kişisel gelişimine destek olmak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak için hizmet verdiği Bilge Çocuk Yaz Okulu, oldukça verimli geçen bir yaz dönemini daha geride bıraktı. Çocukların; Eğlenceli Matematik, Akıl ve Zekâ Oyunları, Fen ve Deney Atölyesi, Robotik ve Kodlama, El işi Faaliyetleri,  Adab-ı Muaşeret, Ebru, Taş Baskı ve Spor gibi alanlarda ders alıp; Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı (Orman Kâşifleri), Darıca Hayvanat Bahçesi, Miniatürk, Galata Mevlevîhanesi Müzesi ve Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi’ne geziler düzenleyip birçok aktivitelerde bulunduğu Bilge Çocuk Yaz Okulu törenle sona erdi.

Törene Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’in yanı sıra; Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, bilgi evleri müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören çocukların yaz okulu boyunca yaptığı faaliyetleri anlatan video gösterimi ve okudukları şiir ile başladı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir yaptığı konuşmada, topluma faydalı çocuklar yetiştirmenin önemli olduğuna değinerek, yaz okuluna katılan çocukları tebrik etti.

Program, protokolün çocuklara sertifika vermesinin ardından sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor