Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Gençlik Kampı Kayıtları Başlıyor

Pendik Belediyesinin gençlerin hizmetine soktuğu Gençlik Kampı, yenilenen konaklama üniteleriyle misafirlerini bekliyor. Gençlik Kampı için 29 Temmuz`da internet sitesi üzerinden kayıtlar alınmaya başlayacak.

Gençlik Kampı Kayıtları Başlıyor
Gençlik Kampı Kayıtları Başlıyor Anadolu Havadis

Pendik Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve bu yıl yenilenen konaklama üniteleriyle gençlere kapılarını açan Gençlik Kampı için kayıtlar 29 Temmuz`da başlıyor. Yemyeşil ağaçlar, masmavi gökyüzü, sessiz ortam ve tertemiz havasıyla sunduğu eşssi ortamda gençler, sportif, kültürel ve eğlenceli aktivitelerin yer alacağı eğitim programlarıyla dopdolu günler yaşayacak.

Ücretsiz olarak verilen Gençlik kampına ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 12-16 yaş arası tüm öğrenciler katılabilir. Kamplarda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılıyor. Kontenjanla sınırlı olan başvurular, www.pendik.bel.tr internet sitesi üzerinden alınıyor.

Kampta doyasıya vakit geçirecekler

Gençlik Kampı’nda futbol, voleybol, masa tenisi, mas güreşi, okçuluk, dağ bisikleti, badminton, doğa yürüyüşü, mangala, satranç, çuval yarışı, yumurta yarışı, halat çekme ve macera parkuru gibi sportif etkinliklerin yanı sıra müzik, film ve belgesel gösterimi ile eğitim seminerleri ve kitap değerlendirme gibi sosyal ve kültürel etkinlikler de yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor