Advert
Advert
en iyi casino siteleri

LGS’de Başarı Sağlayan Bilgi Evi Öğrencilerimizi Ödüllendirdik

Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye genelinde yüzde 10’luk dilime girerek büyük başarı sağlayan bilgi evi öğrencileri, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

LGS’de Başarı Sağlayan Bilgi Evi Öğrencilerimizi Ödüllendirdik
LGS’de Başarı Sağlayan Bilgi Evi Öğrencilerimizi Ödüllendirdik Anadolu Havadis

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin bilgi evlerinde sınava hazırlanarak LGS’de yüzde 10’luk dilime girmeyi başaran öğrenciler, düzenlenen programda ödüllendirildi. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Bülbül ve Zekeriya Eroğlu’nun yanı sıra LGS’de dereceye giren 46 bilgi evi öğrencisi ile aileleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Bülbül ve Eroğlu öğrencileri tebrik ederek, saat hediye etti.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim noktasında öğrencilerin her daim yanında olduklarını belirten Bülbül, “Öğrencilerimiz LGS’de yüzde 10’luk dilime girerek hedeflerine ulaşma adına önemli başarı elde ettiler. Çocuklarımızın arkasında durarak onlara destek veren velilerimizi de tebrik ediyorum. Bilgi evlerimiz hamdolsun ailelerin gönül rahatlığıyla, güvenerek çocuklarını emanet ettikleri mekânlar oldu. Öğretmenlerimiz, burada eğitim çağının ilk yıllarından itibaren çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorlar. Daha önünüzde uzun bir yol var. İnşallah her biriniz ailenize, vatana, millete hayırlı evlatlar olarak yetişeceksiniz. Bizler de sizlerin eğitimine katkı sunma adına her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER DÜZENLİ ÇALIŞMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Programda konuşan öğrenciler de başarıya ulaşmak için düzenli çalışmanın önemine dikkat çekti. LGS’de yüzde 2,73’lük dereceye giren Ahmet Numan Şahin, “Bilgi evimizde öğretmenlerimiz her konuda bizimle ilgileniyor. Sınava planlı programlı çalıştım ve bolca soru çözerek hazırlandım” dedi.

LGS’de yüzde 3,74’te yer alan Burak Mahmut Çayır ise, “Öğretmenlerimiz, bizim için çalışma programı hazırladılar. Ben bu programın dışına çıkmamaya özen gösterdim. Çok çalıştım ve iyi hazırlandım. Tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor