Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLER'DE YAZ NEŞESİ

Türk ve dünya sinemasından seçkin filmlerin, birbirinden eğlenceli çocuk etkinliklerinin yer alacağı "Esenler'de Yaz Neşesi" programı başladı.

ESENLER'DE YAZ NEŞESİ
ESENLER'DE YAZ NEŞESİ Anadolu Havadis

Türk ve dünya sinemasından seçkin filmlerin, birbirinden eğlenceli çocuk etkinliklerinin yer alacağı "Esenler'de Yaz Neşesi" programı başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın ilk gününde, "Uzun Hikaye" adlı sinema, izleyicilerle buluştu.

Esenlerli vatandaşlarım yaz akşamlarında keyifli vakit geçirmeleri için Esenler Belediyesi'nin Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırladığı etkinliklerden oluşan "Esenler'de Yaz Neşesi" programı büyük ilgi gördü. 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulan programın ilk gününde, edebiyat dünyasının tanınmış isimlerinden Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan "Uzun Hikaye" filminin gösterimi yapıldı. Çocuklar da sinema gösterimi öncesinde illüzyon ve palyaço gösterisiyle keyifli vakit geçirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı.

YAZ AKŞAMLARI YAZ ŞENLİĞİ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da etkinliğe katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Etkinlikte konuşan Göksu, şunları söyledi:

"Yaz akşamları yaz şenliği çerçevesinde programlar yapıyoruz. Programımıza 19.00'da çocuk etkinliği ile başlıyoruz. Saat 20.30'da da yaz sineması gösterimimiz oluyor. Yaz boyunca bu etkinliklere devam edeceğiz. Zaman zaman konserler, zaman zaman film etkinlikleri olacak. Her akşam yapacağımız etkinliklerle hem Esenler halkına hem de civardaki komşularımıza hizmet vereceğiz. Biz bu kültürel etkinlikleri yaparken iki temel şeye çok dikkat ediyoruz. Birincisi kendi kültürel değerlerimizi çocuklarımıza öğretmek. İkincisi de bu geleneksel kültürümüzü çocuklarımıza aşılayarak onların da kültür sanat insanı olmasını sağlamak."

HER AKŞAM AÇIK HAVA SİNEMASI

"Esenler'de Yaz Neşesi" programı, 26 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında her akşam saat 20.00'de başlayacak. Açık havada sinema keyfi yaşamak isteyen herkes Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini 'Yazlık Sinema Günleri'nde seyredebilecek. Türk ve dünya sinemasından yetişkinler ve çocuklar için özel filmler ve Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) konserlerinin yer aldığı programda, çocuklar için de eğlenceli etkinlikler yer alacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor