Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Yeni Mezun Oldular İlk İş Başvurularını Yaptılar

Her üç ayda bir düzenlenerek iş arayanlar ile eleman arayan firmaları bir araya getiren İş’te Pendik Buluşmaları, yaz döneminde de ara vermiyor. 17. kez gerçekleşen organizyona gelenler arasında bu kez üniversiteden yeni mezun olmuş adaylar çoğunluktaydı.

Yeni Mezun Oldular İlk İş Başvurularını Yaptılar
Yeni Mezun Oldular İlk İş Başvurularını Yaptılar Anadolu Havadis

Pendik Belediyesinin İŞ-KUR ve İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle düzenlediği fuarda, eleman arayan 16 kurum ve firmanın stantı yer aldı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’ne aradıkları iş fırsatını bulmak için gelenler firma temsilcileriyle görüşerek hem bilgi aldı hem de başvurularını yaptılar.

Yeni mezunlardan ilk iş başvurusu 

Üniversitelerin yaz aylarında mezun vermesi dolayısıyla İş’te Pendik Buluşmaları’nda iş başvurusunda bulunanların çoğunluğunu da yeni mezunlar oluşturdu. Maltepe Üniversitesi Halkla İlişikler Mezunu Neşe Kaçar, Balıkesir Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümü Mezunu Merve Meydani ve Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Lojistik Bölümü Mezunu Gizem Buğu da üniversiteyi bitirdikten sonra ilk iş başvurularını yaptıklarını belirterek “Eleman arayan firmaları ve açık pozisyonları bir arada görme şansını bulduk. Bizim için iyi bir deneyim oldu.” dediler. İki ayrı üniversitede Kontrol Otomasyon Bölümünü yeni bitiren Ömer Tekgezer ve Ömer Güneş de İş'te Pendik fırsatını değerlendirerek  form doldurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor