Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Millet Bahçesi’nde Bayramlaşma Coşkusu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye protokolü Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Türkiye’nin İlk Doğa Dostu olan Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde Bayramlaşma Coşkusu
Ümraniye Millet Bahçesi’nde Bayramlaşma Coşkusu Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesinin düzenlediği bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Gerçekleşen törene Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, Büyük Birlik Partisi ve Vatan Partisi Yöneticileri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilat Mensupları, STK temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Programda Ümraniye Belediyesi’nin kesmiş olduğu kurban ikram edildi ve yemek duası yapıldı.

Bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bayramın ikinci gününde böylesine güzel bir millet bahçesinde bir araya gelerek bayramlaşıyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kesmiş olduğunuz kurbanları kabul etsin. Hepinize teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gününüz hayırlı, bayramınız mübarek olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program Ümraniye protokolünün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor