Advert
Advert
en iyi casino siteleri

1000 ÜSKÜDARLI ÇOCUK İÇİN SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleni Bağlarbaşı Kongre Merkezinde büyük bir şölenle yapıldı.

1000 ÜSKÜDARLI ÇOCUK İÇİN SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
1000 ÜSKÜDARLI ÇOCUK İÇİN SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Anadolu Havadis

undefined

Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre Merkezi’nde sünnet şöleni düzenlendi. Yüzlerce çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atarken, kurulan eğlence alanlarında doyasıya eğlendi.

undefined

Gerçekleştirilen sünnet şölenine,  Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz katılım sağladı.

Başkan Yardımcısı Şanlıer,  ‘’Sünnet geleneği hem Üsküdar’ımızda hem ülkemizde bizim birlik ve beraberliğimizi sağlayan güzel geleneklerden bir tanesi. Üsküdar Belediyesi olarak bizler bu geleneği sürdürüyoruz. Her yıl hastanelerimizle beraber Üsküdar’ımızda bulunan Tüm devlet ve özel hastanelerimizle beraber imece usulü çocuklarımızın sünnet merasimini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl yaklaşık 1000 çocuğumuzun sünnet merasimini gerçekleştirdik. Okulların açılmasının hemen öncesinde de güzel bir şölenle bunu taçlandıralım istedik. Çocuklarımızın kıyafetleriyle, hediyeleriyle, sürpriz eğlenceleriyle, ikramlarıyla beraber doyasıya bir gün yaşasınlar istedik.’’ ifadelerini kullandı.

undefined

Öte yandan çocukların sünnet, hastane masraflarının yanı sıra kıyafet ve hediyeler de Üsküdar Belediyesi tarafında karşılandı.Aynı zamanda şölene katılan çocuklar Karagöz – Hacivat gösterisi, oyun parkuru ve birçok etkinlikle doyasıya eğlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor