Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nin Temeli Atılıyor

Tamamlandığında Kavakpınar ile Orhangazi Mahallelerini birbirine bağlayacak ve bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltacak Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nde önemli bir aşamaya geçildi. 200 metrelik alt geçit için ilk kazık vuruldu.

Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nin Temeli Atılıyor
Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nin Temeli Atılıyor Anadolu Havadis

Kavakpınar Araç Alt Geçidi yapımında önemli bir aşamaya gelindi. Proje kapsamında inşa edilecek alt geçit için ilk kazık vuruldu. Çalışmalar kapsamında havaalanı yolunda bazı şeritler geçici olarak kapatıldı. Havaalanı-TEM Bağlantı Yolu’nun altında yaklaşık 200 metre uzunluğunda inşa edilecek alt geçit tamamlandığında iki gidiş iki geliş olmak üzere 4 şeritli olarak hizmet verecek. Kavakpınar Araç Alt Geçidinin önümüzdeki yıl bitirilerek hizmete girmesi hedefleniyor.

Havaalanı yolundan mahallelere doğrudan geçişolacak

Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nin hizmete girmesiyle Kavakpınar ve Orhangazi Mahalleleri doğrudan birbirine bağlanacak, aynı zamanda havaalanı yolundan mahallelere doğrudan geçiş olacak. Bu sayede Çamçeşme, Güllübağlar ve Esenler Mahalleleri arasındaki geçişler de kısalacak. En önemlisi ise bölgede hizmete giren Garanti Bankası Operasyon Merkezi nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilecek. Orhangazi Mahallesi’nden E-5’e çıkış zamanı azalacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor