Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜSKÜDAR BİLGE ÇOCUKLAR OKULU ÜNALAN’DA AÇILDI

Yaptığı eğitim faaliyetleriyle her yaş grubundan öğrenciye destek olan Üsküdar Belediyesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile birlikte 2012 yılından bu yana üstün zekâlı öğrenciler üzerinde faaliyet gösteren Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nin ardından parlak zekâlı öğrenciler için Bilge Çocuklar Okulu projesiyle 3. kampüsünü açtı.

ÜSKÜDAR BİLGE ÇOCUKLAR OKULU ÜNALAN’DA AÇILDI
ÜSKÜDAR BİLGE ÇOCUKLAR OKULU ÜNALAN’DA AÇILDI Anadolu Havadis

Türkiye’nin ilk YÖK onaylı çocuk üniversitesi olma özelliğini taşıyan Üsküdar Çocuk Üniversitesi, özel yetenekli ve üstün potansiyelli çocuklara üniversite ile etkileşim içinde yaparak, yaşayarak, eğlenerek eğitim veriyor. Çocuk Üniversitesi’ne zekâ ve yetenek testleri uygulanarak seçilen öğrenciler geleceğe milli ve manevi değerleri benimseyerek hazırlanıyor.

Korkut Özal ve Fuat Sezgin Kampüsü olarak iki kampüsünde faaliyet gösteren Üsküdar Çocuk Üniversitesi, Bilge Çocuklar Okulu adıyla üçüncü kampüsünü Ünalan’da açtı.

Öğrencilerin zekâ ve yetenek seviyelerine göre 2 yıllık bir eğitim sunmayı hedefleyen Bilge Çocuklar Okulu, birinci ve ikinci kademe eğitimlerden oluşmaktadır.

Birinci kademe eğitimler; Zihin Haritaları, Eğitici Drama, Temel Elektrik, Farkındalık Atölyesi, FKB Deney Atölyesi gibi atölyelerden oluşurken ikinci kademe eğitimleri; Bilişim Atölyesi, Akıl Oyunları, Duygu Eğitimi, Tasarım Atölyesi, Düşünme Araçları ve Yeni Fikirler Atölyesi’nden oluşmaktadır.

Ayrıca öğrencilerin gelişimine katkı sağlayan, öğrencilerin ilgi ve ihtiyacına yönelik çeşitli kulüp faaliyetleri de bulunmaktadır. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor