Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÇOCUK MECLİSİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Esenler Belediyesi Çocuk Meclisi, Diriliş Ertuğrul dizisinin çocuk oyuncusu Emre Üçtepe'nin de katıldığı toplantıda yeni başkanını seçti. Yeni başkan, ilk olarak okullarda güvenliğin arttırmak istediklerini söyledi.

ÇOCUK MECLİSİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
ÇOCUK MECLİSİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Esenler Belediyesi Çocuk Meclisi, yeni başkanını Esenler Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirdiği toplantı ile seçti. 10-14 yaş aralığındaki çocukların sorunları, talepleri ve hayallerini özgürce konuşabileceği, kendi oyları ile alınacak kararlarla seçme ve seçilme deneyimi yaşayabileceği mecliste; söz sahibi, kültürünü ve tarihini benimsemiş nesillerin yetiştirilmesi amaçlanıyor. Çocuk Meclisi Başkanı'nın seçildiği toplantıya Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras katıldı.

ÇALIŞMALARINIZ ÇOK KIYMETLİ

Başkanlık seçimi öncesi konuşan Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, "Bu ülkenin, milletin, Esenler'in geleceği olan siz değerli çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Yönetimde söz sahibi olmanızı da aynı şekilde çok önemsiyoruz. Sizlere bu imkanı sunduğu için Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür ediyorum. Yapacağınız çalışmaların çok önemli ve kıymetli olduğunu düşünüyorum" dedi.

İLK İŞ OKULLARDA GÜVENLİĞİ ARTTIRMAK

Konuşmaların ardından Esenler Belediyesi Çocuk Meclisi'nin ilk oturumu, Meclis Koordinatörü Ziya Çandır tarafından açıldı. Ardından açık oylama yöntemiyle yapılan başkanlık seçiminde Atışalanı Ortaokulu öğrencisi Melike Akçakaya Meclis Başkanlığı'na, Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu'ndan Musa Topçu ve Dr. İlhami Faydagör Ortaokulu'ndan Arda Atmaca Başkan Yardımcılığı'na seçildi. Esenler Belediyesi Çocuk Meclisi'nin yeni başkanı Melike Akçakaya öncelikli projelerini açıkladı. Başkan, ilk olarak okullarda güvenliğin arttırılması konusunda çalışacağını söyledi.

MEMLEKETİN GELECEKTEKİ YÖNETİCİLERİYİZ

Diriliş Ertuğrul dizisinin çocuk oyuncusu Emre Üçtepe, Esenler Belediyesi Çocuk Meclisi'ne konuk olarak katıldı. Çocukların hayattaki rolünü meclis üyeleri ile paylaşan Üçtepe, "Biz çocuklar ve gençler olarak, bir toplumun geleceği, memleketimizin gelecekteki yöneticileriyiz. Bu bilinçle yaşamalıyız" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor