Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Belediyesi İki Üniversite ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Ümraniye Belediyesi iki üniversite ile işbirliği protokolü imzaladı. Ümraniye Belediyesi bu protokoller ile bünyesinde bulundurduğu çeşitli akademilerde üniversitelerle işbirliği yapacak.

Ümraniye Belediyesi İki Üniversite ile İşbirliği Protokolü İmzaladı
Ümraniye Belediyesi İki Üniversite ile İşbirliği Protokolü İmzaladı Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı. İşbirliği nedeniyle düzenlenen ilk imza töreni Fatih’teki Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde gerçekleşti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Fatih Andı ile üniversitenin rektörlük binasında  ‘Geleneksel Sanatlar Akademisi İşbirliği Protokolü’nü imzaladı. Atılan imzaların ardından hayırlı olsun dilekleri iletilirken, karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.

Bu anlaşmanın ardından ikinci işbirliği anlaşması ise Sarıyer Maslak’taki İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirildi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile ‘Müzik Akademisi İşbirliği Protokolü’’ne imza attı.

Ümraniye Belediyesi bünyesinde vatandaşların kültürel ve sanatsal anlamda kendilerini geliştirmesi için düzenlenen kurslarda çok sayıda akademi bulunuyor. O akademilerden biri olan Geleneksel Sanatlar Akademisi bünyesinde hat, tezhip, minyatür, çini, ebru, kalem işi, ahşap oyma, cam yaldızlama, gümüş takı, kilim dokuma, katı, sedef kakma, tokat baskı, rölyef, el sanatları, kaligrafi ve güzel sanatlara hazırlık eğitimleri veriliyor. Bir diğer akademi olan Müzik Akademisi’nde ise vatandaşlar, piyano, gitar, bağlama, keman, ney, ud, kemençe, şan, solfej ve konservatuara hazırlık dersleri alıyor. Bugün imzalanan işbirliği protokollerinin ardından bu akademilerde Ümraniye Belediyesi ile Üniversiteler arasında işbirliği yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor