Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Edebiyat Festivali Devam Ediyor

Pazartesi günü “Şehir ve Edebiyat” Paneliyle başlayan Pendik Edebiyat Festivali devam ediyor. Festival kapsamında yarın “Romanlarda İstanbul” Paneli düzenlenecek. Panele katılan usta yazarlar bu kez romanlardaki İstanbul’u anlatacak.

Edebiyat Festivali Devam Ediyor
Edebiyat Festivali Devam Ediyor Anadolu Havadis

Bu yıl ilk kez düzenlenen Edebiyat Festivali “Şehir ve Edebiyat” Paneliyle başladı. Moderatörlüğünü Mahmut Bıyıklı’nın yaptığı panele Ali Ural, İhsan Fazlıoğlu, Fatih Andı ve Hasan Akay katıldı. İki saate yakın süren panelde konuşan panelistler, şehir hayatının koşuşturmasının edebiyatı olumsuz yönde etkilediğini belirtti. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa onur konuğu olarak katılan Mehmet Doğan bu olumsuz tablo konusunda uyarıda bulunarak “Edebiyatla alakamızı kesersek her anlamda kururuz, noksanlaşırız” dedi.

Romanlardaki İstanbul’u anlatacaklar

Edebiyat Festivali kapsamında yarın ise “Romanlarda İstanbul” Paneli düzenlenecek. Panele katılacak olan Mehmet Narlı “Romanlarda İstanbul’un Üç Yüzü: Kültür, Ekmek, Kötüyol”, Ahmet Sarı “Metin Kaçan’ın Romanlarında İstanbul”, Abdullah Harmancı “İlk Dönem Türk Romanlarından İstanbul”, Turgay Anar “Bırakılan Boşluğun İzinde: Huzur Romanında İstanbul” ve Mehmet Sabri Genç “İstanbul’da Değerlerin Dönüşümü ve Roman” başlıklarında konuşacak.

“Romanlarda İstanbul” Paneli Atatürk Kültür Merkezi’nde 16 Ekim Çarşamba (yarın) saat 15:00’te başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor