Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BUGÜN FİDAN YARIN NEFES

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın “ Bugün Fidan Yarın Nefes” sloganı ile başlattığı ağaçlandırma seferberliği kapsamında Çekmeköy’de 15 bine yakın fidan dikimi yapıldı

BUGÜN FİDAN YARIN NEFES
BUGÜN FİDAN YARIN NEFES Anadolu Havadis

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan ve Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım gününde binlerce fidan toprakla buluştu.  “ Bugün Fidan Yarın Nefes” sloganı başlatılan proje ile Reşadiye Mesire Alanı, Ömerli Mahallesi ve Nişantepe Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen noktalara 15 bine yakın fidan dikimi gerçekleşti.

Reşadiye Mesire alanında gerçekleşen ağaç dikim törenine; İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Tan,  Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve genç yaşlı 7’den 70’e yüzlerce Çekmeköylü vatandaş katıldı.

Tören alanını dolduran vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz” “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin” diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bugün milyonlarca ağacın toprakla buluştuğu organizasyonda yerimizi aldık. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde dünyada da bir rekor olacak bu ağaçlandırma hareketi yurdumuza hayırlı uğurlu olsun, ”dedi.

Program alanda ağaç dikimi ile devam etti.  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor