Advert
Advert
en iyi casino siteleri

GAZİ MUSTAFA KEMAL RAHMET VE MİNNETLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81. yılında minnetle anıldı

GAZİ MUSTAFA KEMAL RAHMET VE MİNNETLE ANILDI
GAZİ MUSTAFA KEMAL RAHMET VE MİNNETLE ANILDI Anadolu Havadis

Gazi Mustafa Kemal vefatının 81. yılında  Çekmeköy’de anıldı. Taşdelen anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan  anma programları, Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam etti. Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda; Gazi Mustafa Kemal’i anlatan şiir ve komposizyonlar okundu. Daha sonra öğrencilerin zeybek oyunu ve işaret dili ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini ifade etmeleri salondan büyük alkış aldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının  ardından saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle yüzlerce vatandaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için saygı duruşuna geçti. İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekilen Türk Bayrağı daha sonra yarıya indirildi.

Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel “ Vefatının 81. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  rahmet ve minnetle anıyorum,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor