Advert
Advert
en iyi casino siteleri

"AHDE VEFA" FİLOGRAFİ SERGİSİ BAĞLARBAŞI KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri ile bu sezon birbirinden değerli sanat dallarının sergilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Anadolu Havadis

15 Kasım Cuma akşamı "Ahde Vefa" isimli Filografi sergisinin açılışı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Açılışa Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Daire Başkanı Yunus Kaldırım, Bursa Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Genel Koordinatörü Eyüp Arda, Bursa Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü İbrahim Karaman, Busmek (Bursa Sanat ve Meslek Eğitim Kursları ) kursiyerleri ve Ahde Vefa konuğu usta öğretici Saim Devrilmez katıldı.

Başkan Yardımcısı Şanlıer,”Üsküdar’ı tarihin ve kültürün şehri olarak nitelendiriyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak da  kültür sanat sezonumuz boyunca konser, seminer, söyleşi, sergi gibi birçok etkinlik ile Üsküdarlıları ve İstanbulluları buluşturuyoruz ve şu an yine çok güzel bir programla Sayın Hocam Saim Devrilmez’in mihrimandarlığında filografi sergisi açılışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Fahri öğreticilik yaparak birçok öğrenci yetiştiren 80 yaşını aşmış olan Saim Devrilmez, çivi ve tel kullanılarak ortaya çıkarılan Filografi sanatının hak ettiği değeri bulması ve yaygınlaşması için uğraşıyor. Yetiştirdiği öğrencilerin sergilerine katılıp onlara gönülden destek veren Devrilmez hayatını bu sanata adamış.

Bursa Sanat ve Meslek Eğitim Kursları öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Ahde Vefa” sergisi 15-29 Kasım tarihleri arasında Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor