Advert
Advert
en iyi casino siteleri

37 Kıbrıs Gazisi için Milli Mücadele Madalyası Töreni Düzenlendi

Sancaktepe ‘de yaşayan ve Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan 37 gazi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) “Milli Mücadele Madalyası ve Beratı” Tevcih Töreni düzenlendi.

37 Kıbrıs Gazisi için Milli Mücadele Madalyası Töreni Düzenlendi
37 Kıbrıs Gazisi için Milli Mücadele Madalyası Töreni Düzenlendi Anadolu Havadis

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Törenine; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kamu Kurum Müdür ve Amirleri, Gaziler ve Gazi yakınları katıldı.

20 Kasım Çarşamba günü Sancaktepe Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen Madalya Tevcih Töreninde konuşan Başkan Av.Şeyma Döğücü, Göğsünüzde Taşıyacağınız Madalya; Barış ve Huzurun Nişanesidir” diyerek ” Canını hiçe sayarak devletimiz ve milletimiz için soydaşlarımızın daha müreffeh ve özgür yaşayabilmeleri için gazi olan kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ise, "Kıbrıs Barış Harekatı’na katılarak Milli Mücadele Madalyası ve Beratı almaya hak kazanan Muharip Gazilerimiz için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti makamı adına tevcih edilecek Milli Mücadele madalyalarını vermek üzere bir araya geldik. Birçok sıkıntılı ve zor duruma göğüs geren Kıbrıs Türkü'nün sabır ve dirayeti bizler için gurur kaynağı olmuştur. Bugün burada bulunan değerli gazilerimize şükran ve minnetlerimizi bir kez daha iletiyoruz. Kıbrıs'taki soydaşlarımızı zulümden kurtarmak için Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan vatansever askerlerimize millet olarak, devlet olarak minnettarız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve diğer protokol üyeleri tarafından gazi ve gazi yakınına Milli Mücadele Madalyaları ve Beratları takdim edildi.

Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor