Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sıfır Atık ve Deprem

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan site sakinlerine yönelik “Site Yöneticileri İstişare”toplantısında katılımcılara sıfır atık ve deprem konularında bilgiler verildi.

Sıfır Atık ve Deprem
Sıfır Atık ve Deprem Anadolu Havadis

Afet bilincini ve farkındalığını, ilçede yaşayan her yaştan bireye benimsetmek misyonu ile hareket eden Sancaktepe Belediyesi llçe genelinde bulunan site yöneticilerine olası deprem anında yapılması gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

20 Kasım Çarşamba günü gerçekleşn toplantıda söz alan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü,ülkemizin bir deprem kuşağı'nda yer aldığını ve her bireyin deprem konusunda bilinçlendirilerek bu gerçekle yaşamını sürdürmesi gerektiğini vurgulayarak, deprem öncesinde evde alınması gereken önlemler, acil durum çantasının hazırlanması, aileniz ile deprem sırası ve sonrasında yapacaklarının planlaması, Güvenlik kontrollerinin yapılması, düşebilecek eşyaların sabitlenmesi, yangın söndürme ekipmanlarının kontrol edilmesi, ve deprem çantası hazırlanmasının önemini katılımcılara anlattı.

Programda ayrıca Başkan Döğücü, Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız ile birlikte yeni dönemde özellikle sıfır atık projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda Sıfır Atık Projesi'nin önemine ilişkin açıklamalara ve Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkıya vurgu yapan Başkan Av.Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediyesi olarak sıfır atık projesine tam destek sunduklarını ve gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak adına çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor